reviews van klanten
Wat zeggen onze klanten:
samantha minjon

Vandaag Yes to my Dress gezegd 😍🥰 ik ben daar letterlijk op handen gedragen , heeft ook echt de tijd voor me genomen ontzettend gelachen en zeker ook echt wel een traantje gelaten , heeft mij echt enorm op mijn gemak gesteld , en ik de onzekere trien kroop bij haar uit me schulp , heb echt hele goede advies gehad en geen gehaast geen gestress geen chagrijn, maar een super leuke amicale lieve meid , ik , mijn moeder , mijn schoonmoeder & "bonus"schoonmoeder hebben een super leuke middag gehad
Lieve Adinda nogmaals heel erg bedankt voor alles , voor je service je klantvriendelijkheid en je geduld , je gevulde tafeltje en alles in je eentje , meid ik neem mijn petje voor je af , en hoop voor jou dat je verder gaat groeien , en dat je bekend gaat worden in deze buidsbranche , want als ik er 1 het gunt dan ben jij dat zeker , een hele dikke knuffel van een hele trotse aanstaande bruid 👰‍♂️ Samantha uit Utrecht

P.s foto kan ik nog niet plaatsen die komt later wel 😅

Bekijk meer
23 dagen geleden
Leonie Moos

I SAID YES TO THE DRESS! Ik heb mijn droomjurk gevonden bij Adinda's bruidshuis! Het was onwijs gezellig, super service en prachtige jurken om uit te kiezen! Zeker een aanrader!

Bekijk meer
1 maand geleden
Nathalie Kunst

Geweldige en zeer geslaagd ochtend gehad.
Denkt lekker mee en is behulpzaam en vakkundig.
Echt een aanrader.

Bekijk meer
2 maanden geleden
Gonny Van Loenen

Het was top! Alles was top geregeld genoeg keuze om jurken te kunnen passen. Is eerlijk in haar mening wat wel niet past bij je. Denkt mee en is super om te zien dat ze dit echt leuk vind. Ik ben geslaagd en vind het super gezellig deze ervaring. Echt een aanrader en weet ook precies wat qua sieraden e.d. macht bij je jurk. Echt top!!!

Bekijk meer
2 maanden geleden
Danielle van Steeg

Wauw! Vandaag geweldig geslaagd , ik heb de jurk !!! Adinda heeft mij super goed geholpen. Wat een lieve vrouw met passie voor haar werk.

Bekijk meer
2 maanden geleden
jasmijn uitten

Wauw! Ik heb de jurk gevonden bij Adinda! We werden goed ontvangen, hadden alle tijd en ruimte om zelf rond te kijken, Adinda keek zelf ook mee voor jurken en hebben daarna alles gepast. Toen we klaar waren en wisten welke jurk het werd heb ik die nog een keer aangedaan en hebben we samen gekeken naar bijpassende assecoissers. Adinda heeft veel kennis en is een gezellige meid, ik ben blij dat ik de jurk heb waar ik mij echt prinses in voel voor een mooie prijs!

Bekijk meer
3 maanden geleden